brother-netwerk-printer-zzpBest vervelend als je met de administratie bezig bent als zzp-er en je wilt printen en het papier loopt steeds vast. Vooral als je best tevreden bent over de huidige printer (Brother HL2150N), maar deze gewoon oud is. Tijd voor een nieuwe printer…

Dan maar weer op zoek naar een eenvoudige zwart/wit printer die wel gewoon met een draadje in het netwerk kan aangezien de wifi hier niet altijd even goed werkt (dat is voor een volgend project).

De zoektocht verloopt niet altijd even gemakkelijk. Vooral als websites niet meewerken wat betreft de zoekopties voor de aanwezigheid van een gewone RJ45 poort (ethernet) op de laserprinter. Of dat de gegeven informatie bij de gevonden printer totaal niet klopt met die van de fabrikant. Volgens één webwinkel had deze printer wifi en geen netwerk aansluiting (RJ45).

Gezien de goede ervaring met Brother printers is er uiteindelijk toch een vervanging gevonden in een Brother HL-L2370DN laserprinter. Deze printer heeft geen wifi, wel een USB en RJ45 netwerk aansluiting. Ook is het fijn dat hij automatisch tweezijdig kan printen, daar bespaar je weer papier mee. Al met al een fijne, voordelige, kleine en snelle netwerk laserprinter. Echt ideaal voor de gewone ZZP-er die niet veel hoeft te printen.