Lekker omkatten

Trouwe lezertjes en lezeressen zullen vast al gezien hebben dat er een kleine zogeheten 'omkat' van hrbrt.nl heeft plaatsgevonden. In het kader van veranderingen in mijn leven dus maar eens wat zaken aangepast en ook maar meteen ook een Pivot update gedaan. Alle navigatie zit nu verborgen achter het pijltje rechts in het kop plaatje. Het is nog niet allemaal optimaal. Opmerkingen en suggesties zijn welkom. Als ik weer wat meer tijd heb zal het geheel nog wat beter afgewerkt worden.

7 Reacties

Voeg toe →

Ohja, dat topic heb ik gelezen…. Dus ook bij mij zit dat fout. Hopelijk werkt t in 1.40 wel. Ik heb “onze” snippet van lightbox aangeboden in het forum. Maar nog geen reactie op ontvangen.

Ik heb trouwens de vinkjes kattebel en verberg email aangevinkt, maar ik zie iig geen kattebel. Dus dat werkt ook nog niet…

@max-> Ik zal eens even gaan kijken er zit nog van alles niet goed in deze Pivot versie. Ik zie ook de ‘\n’ error die ik ook in jouw blog zag als je een preview doet. Eens kijken wat mijn eigen comment opleverd…

En er gaat iets met het plaatsen van reacties niet goed…
Ik deed eerst preview. Toen kreeg ik een mooie opmaak te zien. Vervolgens plaats reactie, blijkt het antwoord veld leeg en boem, op de anti-spammerswebsite. Veldje ingevuld, plaats reactie geklikt.
Krijg ik een foutmelding over de submit, ga terug, plaats nog een keer de reactie en nu is ie er twee keer.

Mooie navigatieknop! Maar je vraagt om opmerkingen en suggesties, laat ik die dan even zoeken. ;-)\n\n* De linkjes mag je bijwerken. Sommigen zijn niet meer actueel. \n* De reacties op de voorpagina lijken niet bijgewerkt te worden. Terwijl via de categoriën (wat heb jij eigenlijk staan?) de reacties wel veranderen.\n* Het design is schitterend! Dat kan natuurlijk ook niet anders. Heeft Ead dat gemaakt? :-P\n* Je archief loopt van oud naar nieuw, is dat een bewuste keuze of toevallig zo gelaten na de pivotinstallatie?\n* Al je categoriën, op één na, zijn via de hoofdpagina zichtbaar. Waar laat je de linkdump?\n* Wat een fijne foto heb je bovenin staan.

Genoeg gevonden. Veel plezier van/met je design.
Wat ontzettend mooi.

Geef een antwoord