Huurhuis in Chiang Mai…

ons tijdelijk huurhuisje (middelste witte huisje)... Inmiddels zijn we, na 1 week, redelijk op orde in ons tijdelijke spiksplinter nieuwe huurhuisje zo'n 25 km van Chiang Mai (in San Kampheang). Het meeste bouwstof en rommel is nu weggepoetst. Een beetje groot is het huurhuisje wel voor ons tweeen, 3 verdiepingen, 2 slaapkamers en 2 badkamers met toilet. Beneden (1e verdieping zoals ze dat hier in Thailand noemen) is een soort winkelruimte van 4m bij 15 m. Dan de 2e verdieping een soort woonkamer van 4 m bij 10 m, met een soort doorkijkje naar beneden (zie foto). Op de bovenste verdieping zijn er 2 slaapkamers, een van 5 x 4 m en een van 3 x 3 m. met een grote overloop en badkamer.

De foto's spreken vast voor zich…

Benedenverdieping met uitzicht op de voordeur...benedenverdieping gezien van straatkant(rolluik)

2e verdieping gezien van achter naar voren2e verdieping van voor naar achterzijde gezien

3e verdieping overloop en kleine kamerbadkamer op 3e verdieping

grote slaapkamer met balkon panoramisch uitzicht vanaf slaapkamer balkon

4 Reacties

Voeg toe →

@max-> Nee, we gaan geen winkel beginnen. We hebben het druk genoeg met zaken te regelen voor het land en huis bouw.In het algemeen staat overal de deur open, minder in de grote steden, maar wel hier op t platteland. En wonen doe je meestal buiten. Verder is het natuurlijk bedoelt als winkel- en woonruimte en die zijn hier meestal zo…

@marijke->Inmiddels hebben we een koelkast gekocht en wat kookgebeuren. Verder is het nog redelijk leeg. Bloggen voorlopig weer even via de mobiel met GPRS. Woensdag kan ik internet testen via CDMA (ook via mobieltje, maar sneller dan GPRS).

Wat een ruimte! Mooie vloertegels! Ga je een winkeltje beginnen? Of autopoetsbedrijf H&E?
Wat apart dat je verder niet echt kamers hebt in huis. Je valt met de deur binnen en kan gelijk overal doorlopen. Is dat gebruikelijk in thailand?

Geef een reactie