met Nok Air naar Bangkok...Al weer bijna een week terug was het dakframe klaar. Ondertussen zijn wij wel bezig geweest, maar is er aan het huis weinig gebeurd. Eerst moesten wij naar Bangkok om een visum voor Ead te regelen, hetgeen deze keer echter slechts twee dagen in beslag nam. We waren dus woensdag al weer terug in Chiang Mai en zijn vanaf 1 juli weer in Nederland.

Verder zijn we bezig geweest een nieuwe aannemer te vinden en het lijkt er op dat dit gelukt is. We moeten nu alleen alle details nog bespreken en dan kunnen ze aan de slag. Later meer hier over.

Het heeft hier nu al ruim een week niet geregend dus dachten wij een goed tijdstip te hebben gevonden om weer een wat grondwerk te gaan verrichten rondom de keuken. Onze lokale grondwerker dacht ook dat het wel zou lukken, maar de grond was onder de harde bovenlaag toch nog te zacht voor de zware kiepwagen (zie foto). Ook de tractor om grond te verplaatsen trok het nog niet. We moeten dus nog even wachten voor we het grondwerk om de keuken kunnen afmaken.

Na terugkomst uit Bangkok hebben we het dakje op ons buitentoilet afgemaakt (zie foto). En gisteren hebben wij de beste zelfgemaakte patat (zie foto), uit in iedergeval heel Thailand, gegeten bij vrienden van ons die zo'n 20 km verderop wonen.

een te zachte brug...gelukkig nog net niet in het water gevallen...

meneer hrbrt aan het klussenbuitentoilet met dakje

aardappels snijdenpatatjes eten...