Bierfestival…

een lekker jong bierIeder jaar houden de Delta Brouwers (Zeeuws Amateur Bierbrouwers Gilde) een bierfestival in Goes (het Ambachtscentrum) om hun eigen gemaakte bieren te presenteren en vooral om ze te laten proeven aan belangstellenden. Ik was er ook bij en mijn favoriete biertje moet toch wel de Goesting zijn, al waren er vele bieren en heb ik ze niet allemaal geproefd. De Goesting is een jong bier, eigenlijk net iets te jong, maar daardoor erg zacht van smaak. De smaak gaat een beetje richting een Duvel, maar dan minder zurig en minder zwaar van smaak. Een aanrader in iedergeval. Een welbesteed weekendje en ik kijk al uit naar volgend jaar…
proosten met Ella en Remkolekker druk ook...

UPDATE: In september is er ook een bierfestival in Bergen op Zoom

5 Reacties

Voeg toe →

Naast minimaal ook maximaal drie maanden rijpen? Want je bent vast over 6 maanden wel weer een keer terug.

En lees goed! Het ging niet alleen over bier voor jou, maar ook voor ons lezertjes! Wij willen ook wel een Goesting proeven.

@max-> Ja er was natuurlijk bier te koop, o.a. Goesting, maar dat moest nog minstens drie maanden staan om te rijpen. Tegen dat het dan rijp is ben ik weer weg…en zo lang wil ik niet wachten, dus helaas geen speciale biertjes. Gewone biertjes zijn hier wel als ik ze vooraf koop ;-), dus je bent welkom… en anders op ’t zoetermeers bierfeestival, dat is volgens mij aanstaande zaterdag in de Boerderij!

Op het laatste moment tegen een bierfestival aanlopen, dat is geweldig leuk. Dat je daardoor niemand meer kan vragen, is begrijpelijk. Was er ook bier te koop om mee te nemen? En zo ja, wat heb je voor ons meegenomen? Vrijdag bierfestival bij jou?

@Johan-> jaaaa,dat weet ik, maar ik wist niet dat er een bierfestival was! Dat hoorde ik pas toen ik daar al was… Binnenkort een bierfestival in Bergen op Zoom geloof ik…

Geef een antwoord