Wat een week…

Zo dat was me wel weer eens een weekje vol verrassingen, leuke en minder leuke. Het begon met de email die niet werkte en dat ook heel lang heeft volgehouden, bijna de hele week. Toen bleek er ook nog email zoek te zijn geraakt, ook erg fijn. En dat alles te danken aan het niet echt vaktechnisch optreden van mijn provider, waardoor ik ruim een hele dag ben bezig geweest met het instellen van accounts bij klanten.

Maar goed er waren ook leuke dingen; het plannen van de vakantie in januari, als het meezit ga ik dan in Thailand naar een Boedistische bruiloft. Nee, ik ga (nog) niet trouwen, ik ben als gast uitgenodigd door een vriendin. Lijkt me erg leuk om mee te maken. En als ik daar toch ben kan ik meteen lekker vakantie houden en natuurlijk weer eens gaan duiken.

Gisteren naar de nieuwe dansavond van cultuurpodium De Boerderij geweest; A.S.S. Ondanks dat het niet helemaal mijn muziek was vond ik het toch erg gezellig, leuke mensen en voor een eerste avond zeer geslaagd lijkt me. Tijdens de avond terwijl we(Max, Freakje, Speeder en ik) gezellig een biertje drinken in het cafe van de Boerderij en naar de visjes staren komt er weer minder leuk bericht dat Eric een ongeluk heeft gehad tijdens het werk. Details zijn nog niet precies bekend, nu maar hopen dat het snel weer goed komt. Al met al een bewogen weekje, op naar de volgende week…

Geef een antwoord